GOE 2016. évi őszi családi hétvége

Kedves GOE tagok!

Tárgy: Tájékoztatás a Celldömölki családi hétvégéhez kapcsolódóan

Már hagyománnyá vált a GOE tagok körében, hogy minden év nyár végén, ősz elején Magyarország különböző helyeire látogatunk el, kedves tagtársaink aktív szervezőmunkájának köszönhetően.

A 2016-os évben a nyár utolsó hétvégéje Celldömölk és környékéről fog szólni, mely családi kirándulás szervezését ez évben Illés Zoltán és Varró Zsuzsanna vállalták fel, mely programtervvel kapcsolatban ízelítőül a Közgyűlésen már szóltak néhány szót!

 A családi hétvége időpontja a közgyűlésen megbeszéltek szerint: 2016. augusztus 26-27-28.

Összeállításra került a programterv, melyet mellékelten megküldünk, annak reményében, hogy az egyedülálló és nívós programok ismeretében minél többen részt vesznek e családi kiránduláson.

A további pontos szervezéséhez kapcsolódóan szükségünk van a mielőbbi visszajelzésre (szándéknyilatkozatra), hogy mindenekelőtt a szállást a létszám pontos ismeretében le tudjuk foglalni!

A 3 napos családi program részvételi díja ez évben 32.000 Ft + Áfa/fő, a gyerekeknek pedig
24.000 Ft + Áfa/fő lesz, – mely részvételi díjról az elmúlt években kialakított gyakorlatnak megfelelően
a VILLOX-VS Kft. számlát állít ki, így a vállalkozásuk ezt el tudja számolni!

 E tervezett összeg teljes körűen magába foglalja a szállást reggelivel, az ebédeket és a vacsorákat, illetve a belépők és a különböző programok, borkostolók stb. díjait.

Jelen tájékoztató levelünk végén most megküldjük a jelentkezési lapot, melyen bejelölhetik, hogy melyik napon, hány fővel (felnőtt gyerek) szeretnének részt venni, hogy a létszám pontos ismeretében tudjuk a további érdemi szervezést bonyolítani!

Ezúton kérnénk Tisztelettel Önöket, Benneteket, hogy a jelentkezési lapot, „Szándéknyilatkozatot” 2016. július 29-ig (péntekig) szíveskedjetek az info@goe.org.hu e-mail címre, vagy a GOE titkárságára a villox@villox.hu e-mail címre visszaküldeni!

Minden kedves tagtársunk segítő együttműködését előre is köszönjük,
és bízunk benne, hogy minél többen részt tudtok venni a celldömölki családi hétvégén,
mely a GOE tagok lelkesedését ismerve, biztos, hogy fergeteges lesz, tehát unatkozni nem fogunk! 

Várjuk a mielőbbi visszajelzéseket és természetesen amennyiben bármilyen további kérdés, kérés felmerül, úgy készséggel állunk rendelkezésre!

 

Üdvözlettel:

Varró Zsuzsanna

GOE főtitkár

Program >>>

Jelentkezési lap >>>