GOE 2014. évi őszi családi hétvége

2014. évi GOE őszi családi nap

A már hagyománnyá vált családi hétvége ebben az évben is megszervezésre került Csók István és Balázs László GOE tagok és egyben főszervezők jóvoltából, az általuk összeállított tartalmas és eseményekben gazdag programokkal.

A GOE tagok 2014. évi családi hétvégéjére Nyíregyházán és környékén került sor augusztus 29-30-31-én.

A családi hétvégén volt, aki egyedül, és volt, aki családdal együtt érkezett, így több, mint 30-an voltunk. A tagok közül nagyobb számban voltak azok, akik folyamatosan, évről-évre csatlakoznak és vesznek részt a rendezvényen, ezzel jelezve e kötetlen program iránti évről-évre növekvő igényt és e családi nap létjogosultságát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei megyeszékhelyre, azaz Nyíregyházára és környékére azért esett a választás, mert annak kis részleteiben rejlő szépségei közül például Csók István országosan is egyedülálló gázmúzeumát is megtekintettünk a több napos kirándulással egybekötött rendezvényen.

A három napos családi hétvége a szakma részére nagy várakozásnak örvendő Gázmúzeum megtekintésével kezdődött, melyet Kósa Tímea Nyíregyháza alpolgármestere is megtisztelt személyes részvételével és a GOE tagok köszöntésével. Ez a hír a helyi NAPLÓ c. újságban is megjelent. A nap folytatódott a főtér és a nagytemplom megtekintésével, majd a Bencs Villa látogatása után a nyírségi múzeumfaluba mentünk. Itt szintén egy különleges gasztronómiai élményben volt részünk, mert a speciális nyírségi mini töltött káposztát kóstolhattuk meg, finom pálinkákkal.

Az iglicei faluban a szállás elfoglalása után elfogyasztottuk első közös vacsoránkat a sóstói tó partján. E tartalmas nap végén – aki még bírta erővel – részt vehetett a Barbizon bulin egészen hajnalig.

Következő nap a csapattal megtekintettük Európa egyik legszebb vadasparkját, melynek különleges bambusz éttermében közösen fogyasztottuk el ebédünket, majd a botanikus kertbe történő ellátogatással zártuk a nap fő részét. Egy kis szállodai felfrissülés után együtt vacsoráztunk és élőzene kíséretében mulattunk hajnalig.

Az első két nap élményekben gazdag perceit a harmadik napon szintén aktív pihenéssel vezettük le.

Mivel az időjárás kegyes volt hozzánk, lehetőségünk nyílt ellátogatni az ország egyik legszebb élményfürdőjébe, strandjára, ahol a délelőttöt töltöttük. Délben, egy impozáns környezetben közös ebéddel zártuk az együtt töltött három napot.

Feltöltődve, élményekkel teli tért haza mindenki!

Mindannyiunk számára felejthetetlen élmény volt e három nap! – KÖSZÖNJÜK!

Amennyiben Ön is szeretne egy ehhez hasonló hétvégén velünk tartani, szeretne egy életrevaló közösségnek, azaz egyesületünknek teljes jogú tagja lenni – ami a gázipari szakma nagyjait tömöríti egybe – csatlakozzon hozzánk!

Letöltés